avatar
Mahir Serdar Yılmaz Öğretim Görevlisi ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
2 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4084

1

1

4084

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1083

0

1

1083

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 520

0

1

520

Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 234

0

1

234

0

1

103

Yayınlar

1

234

1

103

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4084

1

4084

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 520

1

520

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1083

1

1083

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4084

1

1

4084

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.