Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Şerif Baldıran
Şerif Baldıran
Dr. Öğr. Üyesi
AMASYA ÜNİVERSİTESİ, AMASYA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
3
1
Yayın
4
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-6948-5902
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Planlaması
Turizm Yönetimi
Kurum
AMASYA ÜNİVERSİTESİ, AMASYA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
İnsan-Gıda Etkileşimi: Gastronomide Kullanılan Şekil Değiştiren Gıdalar
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Gözde Kumuz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
137
0
ATIF
1
FAVORİ
137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İnsan-Gıda Etkileşimi: Gastronomide Kullanılan Şekil Değiştiren Gıdalar
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Gözde Kumuz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
137
1
FAVORİ
137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Sinop Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Kültürel ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat