Ahmet Şükrü Demirci profil resmi
Ahmet Şükrü Demirci Doç. Dr. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 7
6 Yayın
3 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Yayınlar

0

250

0

689

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3177

0

3177

Yayınlar

1

0

250

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3177

1

0

3177

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.