Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri

Yıl 2006, Cilt: 49 Sayı: 2, 29 - 51, 01.08.2006

Öz

PDF dosyaya bakınız

Kaynakça

  • PDF dosyaya bakınız
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Konular Yer Bilimleri ve Jeoloji Mühendisliği (Diğer)
Bölüm Makaleler - Articles
Yazarlar

Hüseyin Yalçın

Engin Meriç Bu kişi benim

Niyazi Avşar Bu kişi benim

Sema Tetiker Bu kişi benim

İpek F. Barut Bu kişi benim

Şener Yılmaz Bu kişi benim

Feyza Dinçer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 2006
Gönderilme Tarihi 30 Mart 2017
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 49 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Yalçın, H., Meriç, E., Avşar, N., Tetiker, S., vd. (2006). Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri. Türkiye Jeoloji Bülteni, 49(2), 29-51.
AMA Yalçın H, Meriç E, Avşar N, Tetiker S, Barut İF, Yılmaz Ş, Dinçer F. Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri. Türkiye Jeol. Bült. Ağustos 2006;49(2):29-51.
Chicago Yalçın, Hüseyin, Engin Meriç, Niyazi Avşar, Sema Tetiker, İpek F. Barut, Şener Yılmaz, ve Feyza Dinçer. “Ege Ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli Adası Ve Antalya) Sahillerinde gözlenen Güncel Renkli Bentik Foraminifer türleri Ve bunların Mineralojik Ve Jeokimyasal özellikleri”. Türkiye Jeoloji Bülteni 49, sy. 2 (Ağustos 2006): 29-51.
EndNote Yalçın H, Meriç E, Avşar N, Tetiker S, Barut İF, Yılmaz Ş, Dinçer F (01 Ağustos 2006) Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri. Türkiye Jeoloji Bülteni 49 2 29–51.
IEEE H. Yalçın, “Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri”, Türkiye Jeol. Bült., c. 49, sy. 2, ss. 29–51, 2006.
ISNAD Yalçın, Hüseyin vd. “Ege Ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli Adası Ve Antalya) Sahillerinde gözlenen Güncel Renkli Bentik Foraminifer türleri Ve bunların Mineralojik Ve Jeokimyasal özellikleri”. Türkiye Jeoloji Bülteni 49/2 (Ağustos 2006), 29-51.
JAMA Yalçın H, Meriç E, Avşar N, Tetiker S, Barut İF, Yılmaz Ş, Dinçer F. Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri. Türkiye Jeol. Bült. 2006;49:29–51.
MLA Yalçın, Hüseyin vd. “Ege Ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli Adası Ve Antalya) Sahillerinde gözlenen Güncel Renkli Bentik Foraminifer türleri Ve bunların Mineralojik Ve Jeokimyasal özellikleri”. Türkiye Jeoloji Bülteni, c. 49, sy. 2, 2006, ss. 29-51.
Vancouver Yalçın H, Meriç E, Avşar N, Tetiker S, Barut İF, Yılmaz Ş, Dinçer F. Ege ve Güneybatı Akdeniz (Gökçeada-Bozcada-Midilli adası ve Antalya) sahillerinde gözlenen Güncel renkli bentik foraminifer türleri ve bunların mineralojik ve jeokimyasal özellikleri. Türkiye Jeol. Bült. 2006;49(2):29-51.

Yazım Kuralları / Instructions for Authorshttp://www.jmo.org.tr/yayinlar/tjb_yazim_kurallari.php

Etik Bildirimi ve Telif Hakkı Devir Formu / Ethical Statement and Copyrighy Form https://www.jmo.org.tr/yayinlar/tjb_telif_etik_formlar.php